Ympäristöystävällistä sähköä

Aurinkösähkö on uusiutuvaa ja päästötöntä energiaa. Aurinkopaneelit muuntavat auringonsäteet sähköksi, jolloin aurinkoenergia saadaan hyötykäyttöön. Aurinkosähkön aktiivinen hyödyntäminen on ympäristöystävällinen sijoitus tulevaisuuteen. Mitä enemmän energian hinnat nousevat, sitä suurempi on aurinkosähköstä saatu taloudellinen hyöty.

Aurinkopaneeli muodostuu sarjaan kytketyistä aurinkokennoista, jotka taas muodostuvat yksi- tai monikiteisestä piistä. Paneelit asennetaan yleensä katolle, jossa ne saavat auringonsäteet tehokkaasti talteen. Kaikille kattotyypeille on omat ratkaisunsa ja järjestelmän asennukseen on erilaisia vaihtoehtoja myös silloin, kun järjestelmä asennetaan vaikkapa maahan.

Aurinkosähköjärjestelmä toimii täysin automaattisesti eikä vaadi juurikaan ylläpitoa.

Aurinkosähköjärjestelmää hankkiessa kannattaa huomioida auringon säteilymäärä, järjestelmän mitoitus ja hinta, kulutuspaikan sähkönhinta ja aurinkopaneelien asennustapa. Uuteen tai muuten hyväkuntoiseen kattoon voidaan huoletta asentaa aurinkojärjestelmä. Vanha tai huonokuntoinen katto kannattaa uusia paneelien asennuksen yhteydessä, sillä paneelien käyttöikä on jopa 50 vuotta.

Kysy meiltä tarjous aurinkosähköstä sinunkin kiinteistöösi!

Kysy lisää & Ota yhteyttä!