Pyörät ja kuntoilulaitteet

Kattavassa pyörävalikoimassamme on eri vaihtoehtoja vauvasta vaariin. Myymälässämme on lisäksi yleisimpiä pyöränosia, kuten sisä- ja ulkorenkaita, pumppuja, matkamittareita ja kettinkejä. Vaihdamme myös pyörien renkaita ja teemme pienimuotoisia pyöränhuoltoja.

Tunturin laadukkaat polkupyörät on suunniteltu huomioiden pyöräilijöiden tarpeet ja kestämään kovia pohjoismaisia sääolosuhteita. Tunturi-mallistostamme löytyy pyörät koko perheelle. Pyörävalikoimassamme on klassisia yleispyöriä, hybridi- ja kaupunkipyöriä. Tunturin sähköpyörillä matka taittuu kevyesti!

Helkaman valikoimassamme on värikkäitä ja valtavan suosittuja Jopo-pyöriä sekä sähköpyöriä ja yleismallin pyöriä.

Nishikin pyörät ovat huippulaatuisia ja kestävät aikaa ja kilometrejä. Meiltä löydät Nishikin vauhdikkaat hybridipyörät.

Tule tutustumaan ja koeajamaan pyöriämme, jotta löydät itsellesi sopivimman vaihtoehdon! Laitamme aina pyörät ajokuntoon, jotta voit helposti lähteä samantien nauttimaan uudesta pyörästäsi. 

 

Kuntolaitevalikoimaamme kuuluu Tunturin ja Bremsheyn urheilulaitteita. Juoksumatot ja kuntopyörät varmistavat liikunnan ilon jokaiselle päivälle ilmasta riippumatta. 

Kysy lisää & Ota yhteyttä!