Ilmalämpöpumput

Panasonicin ilmalämpöpumput ovat sekä testivoittajia että markkinajohtajia. Panasonicin ilmalämpöpumpuissa on kaikki ominaisuudet, joita toivoa saattaa. Lämmitystä ja jäähdytystä voi säädellä auringonvalon määrän ja vuodenajan mukaan.

   

Midea on yksi suurimmista ilmastoinnin jäähdytystuotteita valmistavista yhtiöistä maailmassa. Midea Mission -ilmalämpöpumppusarja on suunniteltu erityisesti pohjoisiin oloihin. Midean premier-malli on teknisesti huippulaadukas, mutta silti edullinen. Erittäin hiljainen ja tyylikäs sisäyksikkö lisäävät asumismukavuutta.
 

 
 

Mitsubishi Electric on kuiskaavan hiljainen ilmalämpöpumppu, joka tuottaa miellyttävää lämpöä pienillä energiakustannuksilla. Laitteissa on vakiona ylläpitolämmitystoiminto, takkatoiminto, viikkoajastin ja suora/epäsuora ilmanohjaus. Ilmansuodattimet pitävät sisäilman puhtaana ja talviautomatiikka varmistaa ilmalämpöpumpun toiminnan myös kovilla pakkasilla.
 


 

Gree tuottaa yli 60 miljoonaa ilmastointilaitetta ja lämpöpumppua kotitalouksien käyttöön vuosittain. Ilmalämpöpumput on suunniteltu sekä valmistettu toimimaan Pohjolan ääriolosuhteissa. GREE:n patentoima 2-aste kompressori tuottaa ennennäkemättömän lämmitystehon vielä -30 asteen lämpötilassa.


 

Ota yhteyttä ja kysy tarjous ilmalämpöpumpusta asennuksineen!

Kysy lisää & Ota yhteyttä!